Halleluja!

Både Sveriges Television och tidningen Dagen säger att TV-pastorn Paula White anställts av Vita Huset. Hon lär vara kontroversiell. Hon låter så.

Kyrie Eleison (Herre förbarma dig)

Googlar man på henne, står det mycket, som jag inte orkar läsa. Hon tycks vara Trumps andliga ledare.

Dagen är inte en skandalblaska!

I tidningen Dagen finns även en artikelUSA:s president har startat bråk med landets judar, och låter sig tilltalas som ”kung av Israel” och som sänd av Gud.

Frälsningen från Xi Jinpings Kina

Vi får i Dagen även reda på att 65 procent av alla biblar som säljs i USA är tryckta i Kina. Med dessa som stöd dök Trump upp i FN, för att leda en konferens om religionsfrihet. Det var under veckans klimatkonferens, som han inte närvarade vid.

Rikens och människors säkerhet

Bland övriga rubriker: En amerikansk pastor har sagt att Gud gett Trump rätt att oskadliggöra Kim Jong-un. I Sverige utredde en muslim i slöja ett konvertitfall! Det står alltså intressanta saker i Dagen. Tyvärr måste man betala, om man vill läsa allt.

Om det inte är någon skillnad på kristna och muslimer, bör man väl kunna ha åsikten att vissa, både kristna och muslimer bör sparkas ut. Ut ur Vita Huset eller ut ur Sverige. Vissa pastorer och vissa imamer. Observera ordet ”vissa”!

Och vissa politiker bör rycka upp sig.