Etiketter

, ,


Under arbetet med föregående inlägg fick jag ögonen på Sions Vises Protokoll. Det finns utlagt på nätet. Det hörde egentligen inte alls till ämnet, men fascinerade  mig, då det visade sig, att somliga tar detta på fullt allvar.

Konspirationsteorier har vi ju hört talas om. Här har jag en undersökning från USA. Det verkar bl.a. gälla sanningshalten i TV-serien V och förmågan att byta ”hamn”, vilket här är ett ålderdomligt ord ur sagorna. Sagans figurer har ibland en djurhamn de kan dra på sig, och så flyga iväg förvandlade till svanar eller simma som uttrar.

Du simmar då inte som en utter, utan som utter. Med en magisk djurhamn förvandlas din kropp till djuret ifråga. Så här kramgod ser du då ut.

shapeimage_1

Sigurdsristningen berättar om en utterhamn. I nutiden är det dock djur, TV-serien V’s utomjordiska reptiler, som kan byta till mänsklig hamn. Men vi vet ju, att i verkligheten är det bara vi åsnor, som kan göra det. Vi kan även tala. Det står i Bibeln (4 Mos 22:28, 30), och det har du ju sett och hört på TV.

Nedan är en bild på två åsnor grubblande på ett problem. Det verkar bara vara den nytestamentligt lidande tjänaren på bilden, som har ett vettigt budskap att komma med.20130218-104107

Det här är fråga nr 13 i den amerikanska undersökningen:

Do you believe that shape-shifting reptilian people control our world by taking on human form and gaining political power to manipulate our societies, or not?

Do …………………………………………………………. 4%

Do not ……………………………………………………. 88%

Not sure …………………………………………………. 7%

Om det här även gäller Sverige, kan vi komma in i riksdagen, om vi gör ett politiskt problem av ödlorna. Potential finns då också att bli fjärde största parti. Vi måste då få med de sju osäkra procenten. Men vilka tar vi rösterna ifrån? I USA är republikaner i ledning, när det gäller att svara ”Do”.

Till skillnad från SD blir vi inte utfrysta, i varje fall inte av KD, som i så fall skulle handla mot sin ideologi. ”Saliga de som äro fattiga i anden!” Dög vi att rida på för Herren (Joh 12:14) och GT’s profet, så måste vi ju duga åt Hägglund.

Övriga frågor är också ofta kul. Att Obama är antikrist tror 13 %. Hela 28 % tror på existensen av en hemlig elit på jakt efter världsherravälde.

Jag tror inte att judarna numera hör till de mest misstänkta för sådana planer. Bland alla konkurrenter har nog muslimerna gått om dem, åtminstone i västvärlden. Mormonerna, Jehovas Vittnen och frimurarna misstänks också, och scientologerna lär t.o.m. misstänka sig själva.